Cerveses

PUIG VICENÇ - Cervesa de blat

Amb 467 metres, el Puig Vicenç és oficialment el punt més alt de Torrelles, on trobem el millor mirador dels nostres conreus, un vèrtex geodèsic i penyes blanques, color que s’associa a la nostra suau cervesa clara i amb una escuma molt blanca, gràcies a la quantitat de blat amb la qual s'elabora.

Ingredients: Maltes de blat i d'ordi, flocs de blat, llúpol, llevats i aigua.

Cervesa rossa de blat amb escuma blanca, lleugera i refrescant amb notes cítriques.

Ideal com a aperitiu, espàrrecs, sushi o acompanyant d'amanides i verdures.




SANT MARTÍ - Cervesa d'ordi

És l'antic nom del nostre poble (Sant Martí de Torrelles). Dóna nom a una plaça i a la nostra magnífica església. També és el nostre patró, el dia de la seva celebració coincideix amb les festes d'hivern i l'aniversari del nostre fill. Dies en que l'hivern retrocedeix per oferir nos un estiuet amb uns vespres de color daurat, similar al de la nostra excel·lent cervesa torrada.

Ingredients: Maltes d'ordi i de blat, flocs d'ordi i blat de moro, llúpol, llevats i aigua.

Cervesa torrada de malt d'ordi, sabor a cereal i pa rústic. Final sec.
Bona companya de aperitius salats o picants, espàrrecs, plats lleugers i carns blanques.



ROQUES VERMELLES - Cervesa de sègol

Aquestes penyes són, sense dubte, una de les singularitats del nostre entorn. Els seus forats, així cóm les seves formes i colors, fan que les reconeguem com a úniques. Per aquest motiu hem volgut agermanar el seu nom a les nostres cerveses especials. La seva característica essencial serà l’ ingredient especial que hi trobarem en temporada, la cirera de Torrelles.

Ingredients:  Maltes de sègol, ordi i blat, flocs d'ordi, llúpol, llevats, aigua i cirera en temporada.

Cervesa suaument daurada d'escuma fina i equilibrat contrast a fruita dolça.

Molt refrescant com a aperitiu, amb formatges tendres d’ovella o cabra i acompanyant de tot tipus de plats.



PENYA DEL MORO - Cervesa negra de maltes

Amb els seus 467 metres es disputa amb el Puig Vicenç ser la muntanya més alta del terme, però això no és el que ens fa pensar en el color negre que associem amb la cervesa, són les seves parets fosques d'escalada que mostren contrastos irreconciliables entre sí. Per això, aquesta havia de ser la nostra cervesa més fosca.

Ingredients: 4 varietats de maltes d'ordi, flocs d'ordi i civada, llúpol, llevats i aigua.

Cervesa negra amb aroma a cafè, records de xocolata negra, plàtan madur i regalèssia.

Copa de tarda o nit, contrast magnífic amb postres de vainilla.








Vanilla Stout
Stout (Cervesa negra)

Cervesa negra fermentada amb beines de vainilla naturals, amb aroma a cafè, records de cacao i vainilla, garrofes i regalèssia.

Estil: Stout.
Alc. ± 5,5% vol.
IBU: 32
Suau i amb cos. Carbonatació moderada.
Sabor complex, dolç en començcar i final moderadament amarg.
Aroma suau a grans torrats, amb marcat caràcter de cafè.





Maracuya
Passion Ale (Cerveza de trigo)

Cervesa rossa de blat fermentada amb fruita de la passió, amb escuma blanca, refrescant, seca i afruitada.

Estil: Fruit beer.
Alc. ± 4,8% vol.
IBU: 20

Sabor afruitada, amb baix amargor i amb un final sec.
Color palla i escuma blanca.
Suau aroma a fruita de la passió.





Mango
Wheat Ale (Cervesa de blat)

Cervesa rossa de blat fermentada amb mango, amb escuma blanca, refrescant i afruitada.


Estil: Fruit beer.
Alc. ± 4,8% vol.
IBU: 20

Dolça, afruitada i amb baix amargor.
Color palla i escuma blanca.
Suau aroma a mango.




Cirera
Kriek Ale (Cervesa de sègol)

Cervesa daurada d'escuma fina fermentada amb cirera, refrescant, dolça i afruitada.



Estil: Fruit beer.
Alc. ± 5% vol.
IBU: 22











El nostre registre sanitari és RSIPAC 30.05748/CAT 
Nuestro registro sanitario estatal RGSEAA: 30.013164/B


No hay comentarios: