Sals deshidratades

Sal de cervesa

Sal deshidratada amb cervesa negra Birreta - Penya del Moro, estil Porter.

Saquets d'aproximadament 325 grms. que directament es poden utilitzar com dispensadors per agafar la sal en pessics.




Recomanació d'ús: amanides, verdures planxa o brasa, cremes de verdures... Per la seva aportació en sabor i color es recomana utilitzar quan l'aliment aquesta emplatat, d'aquesta forma aconseguim un gran contrast d'aroma i color que no deixa indiferent al comensal.





Sal de vi

Sal deshidratada amb vi negre del Priorat.

Saquets d'aproximadament 325 grms. que directament es poden utilitzar com dispensadors per agafar la sal en pessics.





Recomanació d'ús: amanides, plats amb formatges *cremosos i frescs (tipus *burrata) i verdures, peixos i carns planxa o brasa, cremes de verdures... Per la seva aportació en sabor i color es recomana utilitzar quan l'aliment aquesta emplatat, d'aquesta forma aconseguim un gran contrast d'aroma i color que no deixa indiferent al comensal.

No hay comentarios:

Publicar un comentario